„Diófa Vendégház – Ahol a természet öleli át otthonosságát”

diofavendeghaz2021@gmail.com

Rólunk

Szálláshelyünk bemutatása


A Diófa Vendégház Szanazug Dobozi oldalán egy csendes , a körösök völgyében a Kettős Körös mentén levő nyaraló, amely a Gyöngyvirág utca 8. szám alatt található. Gyalogosan szinte minden elérhető. Strand , étterem sörözővel, túra útvonal, gyerekeknek játszótér. A Körös ezen részén a strand INGYENES. A vendégház 7 + 2 főre biztosítja a kényelmes kikapcsolódást. Az alsó szinten található a konyha , fürdőszoba, étkező és egy hálószoba.

A konyha minden szükséges evőeszközzel és a főzéshez/sütéshez szükséges eszközökkel felszerelt. Az emeleten 2 szoba található. Egy 2 fős és egy 3 fős. Szükség esetén a 8. és 9. fő számára egy-egy vastag matrac  biztosított. Az emelet 2 db erkéllyel rendelkezik. A hátsó erkélyen egy nagy asztal található, székekkel együtt, majd a másik oldalt egy kanapé a pihenni vágyó vendégek számára. A szálláshely klimatizált, hűtésre és fűtésre is alkalmas,  vízellátása vezetékes ivóvízzel történik, ami a környéken igen finom és iható.

A fürdőszoba zuhanyzós, amit a mellékelt képek be is mutatnak. Ingyenes Wi-fi biztosítja a vendégek internet használtat. A nyaraló rendelkezik egy nagy terasszal is , amely hideg időjárás esetén ponyvával védett. Az udvaron egy 40m2 alapterületű fedett hely található, ahol tető alatt van a medence , kinti kiülővel, pingpong asztallal. Lehetőségük van a vendégeknek grillezésre, bográcsozásra, szalonna sütésre, tárcsán való sütésre. A nyári melegben napozási lehetőség is van☀️